SAOBRAĆAJAC KAŽNJAVAO SEKSOM

Izvor: Kurir, 18.Jun.2010, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJAC KAŽNJAVAO SEKSOM

LONDON - Engleski saobraćajac Džejmi Slejter osuđen je na tri godine zatvora zbog toga što je žene koje bi zaustavljao posle prekršaja puštao bez kazne ako - pristanu na seks.

Utvrđeno je da bi on po povratku u stanicu u policijskom kompjuteru pronalazio adrese i brojeve telefona žena koje je tog dana zaustavio, a onda bi ih zvao i predlagao seks umesto visokih kazni i kaznenih poena.

Dva puta je seks imao čak u službenim kolima. Uhapšen je kada ga je prijavila jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od žena kojoj je Slejter ponudio trampu - seks za cepanje prijave.

Saobraćajac koji ima ženu i dvoje dece pred sudom je rekao da nikoga nije primoravao na seks i da je samo imao potrebu da ga žene vole, ali sudija nije bio ganut njegovom pričom i poslao ga je u zatvor, bez prava na raniji otpust.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajac kažnjavao seksom

Izvor: TV Avala, 18.Jun.2010

Engleski saobraćajac Džejmi Slejter osuđen je na tri godine zatvora zbog toga što je žene koje bi zaustavljao nakon prekršaja puštao bez kazne, ako - pristanu na seks.

Nastavak na TV Avala...

Saobraćajac kažnjavao žene seksom

Izvor: SrbijaNet.rs, 18.Jun.2010

Engleski saobraćajac Džejmi Slejter osuđen je na tri godine zatvora zbog toga što je žene koje bi zaustavljao nakon prekršaja puštao bez kazne, ako pristanu na seks. Utvrđeno je da bi on po povratku u stanicu u policijksom kompjuteru pronalazio adrese i

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.