Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAMAR ZA PLES U KRILU Uživao sa striptizetom, a onda je stigla njegova BESNA DEVOJKA (VIDEO, FOTO)

Kako biste reagovali da uđete u noćni klub i vidite svog dečka u prvom redu kako mu striptizeta pleše u krilu? Ova gospođica i nije bila srećna zbog togai odlučila je da uzme stvar u svoje ruke.

Momak nije mogao da poveruje koliko je srećan kada ga je striptizeta izvuka iz publike kako bi mu priredila ples u krilu.

Obučena samo u belu majicu, crveni bikini i i crne cipele s visokom potpeticom, počela je da skida majicu, piše britanski "San".

Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << druga žena, za koju se veruje da je mladićeva devojka, furiozno je uletela na pozornicu i plesačicu odgurnula na pod. Onda je povukla momka sa stolice i odvukla ga sa pozornice.

Scena je snimljena, a video je postao viralan.

I sada se lome kolja - je li ljubomorna devojka preterala, ili ipak nije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) ŠAMAR ZA PLES U KRILU: Uživao sa striptizetom, a onda je stigla njegova BESNA DEVOJKA

Izvor: Kurir, 29.Avg.2016

...Ova gospođica i nije bila srećna zbog toga i odlučila je da uzme stvar u svoje ruke..Momak nije mogao da poveruje koliko je srećan kada ga je striptizeta izvuka iz publike kako bi mu priredila ples u krilu..Obučena samo u belu majicu, crveni bikini i i crne cipele s visokom potpeticom, počela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.