Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2023, 21:33

SAD odlučile da se vrate u Unesko, 6 godina nakon izlaska iz organizacije

Sjedinjene Američke Države obavestile su Unesko da su odlučile da se vrate u tu organizaciju, šest godina nakon što je administracija bivšeg predsednika Donalda Trampa odlučila da povuče članstvo SAD, rekao je portparol Stejt departmenta za portal "Aksios".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD se vraćaju u Unesko, šest godina nakon što su izašle iz te organizacije

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2023, 07:05

SAD su obavestile Unesko da su odlučile da se vrate u tu organizaciju, šest godina nakon što je administracija bivšeg predsednika Donalda Trampa odlučila da povuče članstvo SAD.

Nastavak na Radio 021...

Sjedinjene Države planiraju da se vrate u Unesko

Izvor: VOA, 12.Jun.2023

Agencija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO - Unesko) saopštila je u ponedeljak da Sjedinjene Države planiraju da se vrate u tu organizaciju u julu, skoro pet godina pošto su izašle iz članstva. Unesko je u saopštenju naveo da taj korak obuhvata konkretan plan finansiranja"...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.