Izvor: Danas, 09.Feb.2023, 23:54

SAD najavile pomoć od 85 miliona dolara za Tursku i Siriju

SAD će pružiti pomoć od 85 miliona dolara Turskoj i Siriji, saopštila je večeras Agencija SAD za međunarodni razvoj (USAID), posle razornih zemljotresa koji su u ponedeljak pogodili dve zemlje i u kojima je stradalo više od 20.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD šalju pomoć od 85 miliona dolara za Tursku i Siriju

Izvor: Radio 021, 10.Feb.2023, 08:31

SAD će pružiti pomoć od 85 miliona dolara Turskoj i Siriji, saopštila je Agencija SAD za međunarodni razvoj (USAID), posle razornih zemljotresa koji su u ponedeljak pogodili dve zemlje.

Nastavak na Radio 021...

UNICEF apeluje da se obezbedi pomoć porodicama u Turskoj i Siriji

Izvor: Danas, 10.Feb.2023

UNICEF u Srbiji pridružio se globalnom apelu da se obezbedi pomoć za više desetina hiljada dece i porodica pod rizikom nakon dva razorna zemljotresa i desetina naknadnih potresa koji su pogodili jugoistočnu Tursku i Siriju, saopštila je danas ta agencija UN.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.