SAD: Utopio se spašavajući psa

Izvor: Mondo, 02.Jan.2013, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Utopio se spašavajući psa

Jedan Amerikanac udavio se kada je skočio u more da bi spasio svog psa, koga je sa plaže povukao veliki talas, saopštila je policija u mestu Point Rejes u blizini San Franciska.

Prema rečima predstavnika za štampu Obalske straže, čovek je sa suprugom i njihovim psom šetao plažom, kada je veliki talas poklopio psa i odvukao ga u more.

Kako prenosi San Francisko hronikl, pas je posle izvesnog vremena isplivao na obalu, dok je čovek nestao u moru. Njegovo telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pripadnici Obalske straže pronašli su četiri sata kasnije.

Zanimljivo je da su se pre dva meseca, takođe na jednoj plaži u Kaliforninji, utopila tri člana jedne porodice, koji su skočili u more da bi spasili svog psa, prenosi AP.

(Fonet Foto Ilustracija Guliver Getty)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.