SAD: Jedna osoba poginula, dve ranjene u pucnjavi na Univerzitetu

Izvor: Studio B, 23.Okt.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Jedna osoba poginula, dve ranjene u pucnjavi na Univerzitetu

Jedna osoba je ubijena, a dve su ranjene noćas u pucnjavi u kampusu na Univerzitetu Tenesi u Nešvilu, saopštila je američka policija. 23 Oktobar 2015 10:21 Share on facebookShare on twitter Share on print Share on email Share on gmail NEŠVIL - Jedna

Do pucnjave je, kako se navodi, došlo nakon svađe među igračima jedne društvene igre sa kockicama u dvorištu, prenosi Rojters.

Policija nije navela da li su u incidentu učestvovali studenti, ni da li je osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << uhapšen.

Taj incident se dogodio samo nedelju dana, pošto je troje ljudi ranjeno na zabavi, u velikoj dvorani, u blizini koledža, prenosi Rojters.

Televizila WZTV je izvestila da je moguće da su u pucnjavu bili uključeni sami studenti. Univerzitetska policija nije mogla da potvrdi da se pucnjava odigrala u kampusu. Odeljenje Metropoliten nešvilske policije nije još odgovorilo na postavljeno pitanje.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.