Izvor: Blic, 13.Okt.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA NJENOG ČASA NIKO NE BEŽI Da li je ovo NAJSEKSI profesorka matematike? (FOTO, VIDEO)

Đacima kojima predaje Oksana Neveselaja, verovatno je teško da se skoncentrišu na gradivo iz matematike i za to imaju prilično dobar razlog...

Mlada Beloruskinja postala je internet senzacija kada je jedan od njenih učenika snimao na času, a potom snimak okačio na društvene mreže.

Lepa plavuša iz Minska od tada je proglašena “najseksi profesorkom matematike” i njen Instagram profil već je zapratilo više od 230.000 ljudi.

U snimku dugačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svega 45 sekundi, Oksana nosi sivu haljinu koja joj ističe obline dok joj plavi uvojci padaju preko ramena. Pozdravlja se s razredom, a onda ustaje i okreće se na tabli kako bi započela čas.

Taj kratki snimak bio je dovoljan da se broj pratilaca i “lajkova” na Oksaninom Fejsbuk profilu za samo dva dana uveća čak 3.000 puta.

Kako je i sama opisala, svojim seksi fotografijama želi da pokaže da “senzualnost i inteligencija mogu zajedno”.

Seksi-profesorka trenutno je na odmoru u Maleziji i svakodnevno objavljuje fotografije mameći uzdahe širom sveta.

Ipak, većina njih ostaće razočarana jer profesorka izgleda ima nekog.

Naime, na jednoj od fotografija ona drži ogroman buket crvenih ruža ispod koje piše “razdaljina znači toliko malo, kada vam neko znači toliko mnogo”.

Pre nekoliko meseci, Petro Boseli proglašen je najseksi profesorom matematike što mu je čak donelo i manekensku karijeru i to za brendove kao što je “Armani”.

On je predavao matematiku u srednjoj školi u Londonu kada su njegovi učenici počeli da ga fotografišu i slike postavljaju na internet.

Da ni on nije samo lepo lice potvrđuje doktorat koji ima iz mašinskog inženjerstva sa jednog od najprestižnijih univerziteta u Londonu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.