S POKOJNOM ŽENOM SPAVA VEĆ SEDAM GODINA

Izvor: Kurir, 12.Okt.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S POKOJNOM ŽENOM SPAVA VEĆ SEDAM GODINA

Neki muškarci ne mogu vlastitu suprugu podneti ni živu u krevetu, ali jedan Vijetnamac je bračnu vernost podigao na nivo bizarnog.

Naime, Le Van spava sa svojom pokojnom ženom već sedam godina, a vlasti ne mogu ništa da učine da ga u tome zaustave.

Priča o bizarnoj navici procurila je krajem 2009. godine, kada su vijetnamski mediji objavili fotografije čoveka koji spava sa gipsanom statuom u obliku žene, u kojoj je telo njegove mrtve žene.

On jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije mogao da se nosi sa gubitkom svoje srodne duše, pa je iskopao njene posmrtne ostatke, stavio ih u statuu i nastavio da deli krevet sa njom.

To je bila jedna od najčudnijih vesti te godine, ali su svi verovali da će posle medijske frke vlasti nekako da ubede Lea Vana da sahrani voljenu suprugu.

Međutim, on je to jednostavno odbio i oni nemaju moć da ga nateraju, piše S media.

Kada su reporteri nedavno posetili njegovu kuću u Quang Namu, bili su iznenađeni užasnom gipsanom statuom koja je i dalje na bračnom krevetu.

Ovaj 57-godišnji muškarac je rekao da spava sa pokojnicom da bi u sledećoj inkarnaciji imao bolju sudbinu. Nema mnogo smisla, posebno zato što sa njim živi i njegov maloletni sin.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.