Izvor: Blic, 18.Feb.2020, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski sveštenik skandaloznom izjavom izazvao BURU: Žene koje žive u građanskom braku uporedio sa "BESPLATNIM PROSTITUTKAMA"

Poznati ruski protojerej Dmitrij Smirnov, rukovodilac Komisije za pitanja porodice i zaštitu dece i žena Moskovske patrijaršije izazvala je burnu polemiku kada je tokom susreta pravoslavnog društva "Ortodoks BRO" žene koje žive nevenčano uporedio sa "besplatnim prostitutkama".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruski sveštenik žene u vanbračnim zajednicama nazvao besplatnim prostitutkama

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Feb.2020, 08:41

Član Komisije za porodicu Ruske pravoslavne crkve izazvao je gnev upoređujući žene koje žive u vanbračnim zajednicama s "besplatnim prostitutkama". Odgovarajući na negativne reakcije, crkve je saopštila da sveštenikove reči "nisu usmerene na žene nego na one koji ih ponižavaju i iskorišćavaju".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.