Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2017, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovno presretanje aviona na granici sa Rusijom

MOSKVA - Ruski lovci su protekle sedmice presreli osam stranih letjelica koje su izvodile izviđačke operacije u blizini granice sa Rusijom, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Kako se navodi, ukupno je bilo 16 nepoznatih letjelica, ali nijedna nije presjekla granicu sa Rusijom.

„Nije došlo do narušavanja ruskog vazdušnog prostora“, ističe se u saopštenju.

Prošle nedjelje Ministarstvo odbrane je saopštilo da su ruski lovci bili primorani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da četiri puta uzleću kako bi presreli strane lovce.

Istovremeno, zapadni mediji tvrde da su inostrani lovci izvršili ukupno 12 izviđačkih letova u blizini ruskih granica.

(NN/sputniknews.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masovno presretanje aviona na granici sa Rusijom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017

Ruski lovci su protekle nedelje presreli osam stranih letelica koje su izvodile izviđačke operacije u blizini granice sa Rusijom, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije...Kako se navodi, ukupno je bilo 16 nepoznatih letelica, ali nijedna nije presekla granicu sa Rusijom..."Nije došlo do narušavanja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.