Izvor: RuskaRec.ru, 26.Apr.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski generalštab: SAD stiču mogućnost za prikriveni raketni napad na RF

Razmeštanje snaga protivraketne odbrane SAD u Evropi stvara mogućnost za prikriveni raketni nuklearni napad na Rusiju. To je izjavio zamenik načelnika glavne operativne uprave Generalštaba Viktor Poznihir.
Generalštab: Uništene terorističke bande ID kod Hame i Homsa
„Razmeštanje američkih baza protivraketne odbrane u Evropi, brodova PRO na morima i okeanima koji su u blizini ruske teritorije, predstavlja moćnu prikrivenu ofanzivnu komponentu za moguće vršenje iznenadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << raketnog nuklearnog napada na Rusku Federaciju”, rekao je Poznihir, prenosi RT.
Ranije je Generalštab Rusije saopštio da američki sistem PRO provocira novu trku u naoružanju.
Osim toga, vojni ekspert Mihail Hodarenok smatra da teško da postoji mogućnost dijaloga između Rusije i SAD u vezi sa problemima protivraketne odbrane. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šteta od korišćenja informacionog oružja može da dovede do tehnogenih katastrofa

Izvor: Vostok.rs, 27.Apr.2017, 09:47

Informacioni prostor se u savremenom svetu pretvorio u novu pozornicu za vojna dejstva, izjavio je zamenik načelnika Glavne operativne uprave ruskog generalštaba Igor Dilevski govoreći na šestoj Moskovskoj međunarodnoj konferenciji o bezbednosti.. . „Razvijanjem informacionih tehnologija širiće...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.