Ruske vakcine stigle u BiH 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2021, 14:25

Ruske vakcine stigle u BiH 

Prvi kontingent ruskih vakcina Sputnjik V stigao je u BiH, te se trenutno nalazi na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu, potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) glasnogovornik Uprave za indirektno oporezivanje BiH Ratko Kovačević. On kaže kako se vakcine nalaze u komori pod temperaturnim režimom. "S obzirom da je riječ o interventnom uvozu, čeka se još rješenje Ministarstva zdravlja Republike Srpske kako bi se završio postupak carinjenja, nakon kojeg vakcine mogu biti upućene...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Prvi kontigent Sputnjik vakcina za RS stigao u Sarajevo

Izvor: N1 televizija, 01.Feb.2021

Prvi kontingent vakcina Sputnjik V, namenjen Republici Srpskoj, stigao je na aerodrom u Sarajevu, potvrdio je za N1 Sarajevo načelnik Odeljenja za komunikacije i međunarodnu saradnju u Upravi za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine Ratko Kovačević.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.