Izvor: RuskaRec.ru, 04.Maj.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska televizija ponovo poziva da se jedu ćevapčići

U nagledanijim terminima na glavnim TV kanalima zemlje svoju verziju ćevapa reklamira poznati holding „Miratorg“. To je druga serija reklamne kampanje koja je počela početkom 2017. i o kojoj je prvi među medijima na srpskom jeziku pisao sajt „Ruska reč“.
Ćevapčići: Reklama srpskog specijaliteta osvojila rusku televiziju

U novoj reklami koju daje 1. kanal ruske televizije deda obećava gladnim blizancima da neće stići ni sto puta da izgovore „ćevapčići“ a on će već stići da im pripremi čitavo pakovanje „Miratorg“ ćevapa. Dok dečaci ubrzano izgovaraju „ćevapćići“, deda roštilja, a mama i baka se milo osmehuju. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Ruska televizija ponovo poziva da se jedu ćevapčići

Izvor: Vostok.rs, 04.Maj.2017

Na ruskoj televiziji se ponovo pojavila aktivna reklama popularnog srpskog jela.. . U nagledanijim terminima na glavnim TV kanalima zemlje svoju verziju ćevapa reklamira poznati holding „Miratorg“. To je druga serija reklamne kampanje koja je počela početkom 2017. i o kojoj je prvi među medijima...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.