Ruska nesistemska opozicija počinje terorističke napade, u ratu sa narodom — Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 05.Apr.2023, 04:12

Ruska nesistemska opozicija počinje terorističke napade, u ratu sa narodom — Medvedev

  Pripadnici ruske tihe opozicije sada su angažovani u terorizmu, ubijajući svoje sunarodnike, izjavio je u utorak zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
On je to izjavio kada je u Telegramu komentarisao teroristički napad koji se dogodio u Sankt Peterburgu 2. aprila. Zvaničnik je rekao i da su to snage koje je Zapad nedavno smatrao najboljim ljudima tog vremena i protivnici. „autoritarnog režima“, neustrašivih vitezova pravde i borbe protiv korupcije koji se bave terorizmom. „Evo ih najbolji od najboljih naše nesistemske opozicije: ona vodi rat protiv sopstvenog naroda, bavi se eksplozijama i ubistvima“, rekao je Medvedev. Prema rečima zvaničnika, „ovi ološ ne samo da žele da Rusija bude pobeđena“, već i „pogube svoje sunarodnike“. Medvedev je rekao da su pripadnici tihe opozicije ubili nenaoružanog reportera, ranili nekoliko desetina nevinih gledalaca na njegovom događaju, otvorili vatru na automobil sa decom koja su išla u seosku školu i digli u vazduh automobil sa novinarkom i istraživačem. "Istorija je napravila puni krug. Ova svinja je zauzela svoje konačno mesto u hronikama naše zemlje", rekao je on. Zvaničnik Saveta bezbednosti je skrenuo pažnju na činjenicu da počinioci terorističkih napada kažu da su iskorišćeni. „Ovo je verovatno tačno“, rekao je on. Ali, rekao je, počinioci terorističkih napada biće propisno kažnjeni. Ali, do sada je nekažnjena glavna ološ koja je hranila i finansirala ubice, koja je diktirala njihove planove“, napisao je on na svom Telegram kanalu. „Različiti FBK (priznat kao ekstremistička organizacija u Rusiji) i MBK (priznat kao strani agent — TASS), grupe Navaljni, Volkov, Ponomarjov i Hodorkovski postali su sitni teroristi i ubice“ i „zakleli su se na vernost zlu i teroru , zajedno sa ubicama njihovog srodnog kijevskog nacističkog režima“. "Ne može biti razgovora sa teroristima. Oni će biti istrebljeni kao bijesni psi koji pene na usta. Nema potrebe da se to šećeri. Što je pre moguće. Čak i ako treba godinama. Oni ne zaslužuju ni milost ni oprost. To je ono što je vrhovna pravda sve je u vezi“, rekao je on. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.