Rusija traži da SAD ispune obećanje u Siriji

Izvor: RTS, 14.Sep.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija traži da SAD ispune obećanje u Siriji


Ministar inostranih poslova Sergej Lavrov tokom telefonskog razgovora sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem, zatražio je da SAD ispune svoje obećanje da će odvojiti borce umerene sirijske opozicije, "koji su pod patronatom Vašingtona", od bivšeg Nusra fronta i drugih sličnih snaga, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Vašington

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rusija traži od SAD da odvoje teroriste od ``opozicije`` u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 15.Sep.2016, 08:58

Rusija je zatražila da SAD ispune svoje obećanje i da odvoje borce takozvane "umerene sirijske opozicije", koji su pod patronatom Vašingtona, od bivšeg "Nusra fronta" i drugih sličnih snaga, saopštilo je rusko ministarstvo spoljnih poslova.. . Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov razgovarao...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.