Rusija neće odugovlačiti sa odgovorom na nove sankcije SAD-a

Izvor: Vostok.rs, 16.Apr.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija neće odugovlačiti sa odgovorom na nove sankcije SAD-a

Rusija neće odugovlačiti sa uzvratnim merama na američke sankcije, izjavio je zamenik ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov.

„Mislim da se sa razmatranjem ovako važnog zakona neće odugovlačiti. Situacija sama po sebi diktira potrebu da se preduzmu energični koraci“, rekao je Rjabkov.

"Ministarstvo inostranih poslova Ruske Federacije vidi potrebu da to bude dinamično izvedeno."

„O funkcionisanju svetskih tržišta u uslovima neobuzdanog širenja američkih sankcija u svim pravcima i prema drugim državama, razgovaramo i sa kolegama iz BRIKS-a i „dvadesetorke“ i na bilateralnoj osnovi sa mnogim drugim državama“, rekao je Rjabkov.

Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamjenik Lavrova: Nema odlaganja odgovora na američke sankcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Apr.2018

Zamjenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, Sergej Rjabkov, rekao je u ponedjeljak da je američka politika širenja sankcija protiv Rusije "neobuzdana" i da Moskva neće odlagati odgovor na nove mjere. "Ne možemo konkretno reći šta će se dogoditi i kada. Ali sa političkog stanovišta,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.