Rusija: na Uralu gori skladište artiljerije

Izvor: Vostok.rs, 12.Jun.2012, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: na Uralu gori skladište artiljerije

12.06.2012. -

U regionu Orenburg (južni Ural), gori skladište artiljerijske municije. Čuju se detonacije municije, koja se nalazila u skladištu. Radijus razleta fragmenata je 4 km. Spasioci su evakuisali sa teritorije vojnih magacina 26 vojnika, i u pripremi je i evakuacija stanovnika okolnih sela. Jedan vojnik je dobio blagi potres mozga i hospitalizovan. Pored toga, evakuisan je i dečji kamp, koji se nalazi u blizini. Uzrok požara, još nije utvrđen.

Izvor: Golos Rossii, foto: Vesti.ru

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SAD: Kolorado i Novi Meksiko u plamenu

Izvor: Vostok.rs, 12.Jun.2012

12.06.2012. -..U američkim saveznim državama Kolorado i Novi Meksiko se nastavlja masovna evakuacija stanovnika zbog šumskih požara. Stotine ljudi su napustile svoje domove. Jedan čovek je poginuo u Koloradu...Vatra je u Koloradu uništila oko 150 kvadratnih kilometara šume, izgorelo je više od...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.