Rusija i Filipini potpisali osam sporazuma o saradnji u raznim oblastima

Izvor: Vostok.rs, 25.Maj.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i Filipini potpisali osam sporazuma o saradnji u raznim oblastima

Rusija i Filipini potpisali su osam sporazuma o saradnji u raznim oblastima.

Ambasador Filipina u Rusiji Karlos Soreta objasnio je da su među potpisanim sporazumima program za razvoj turizma u periodu od 2017. do 2019. godine, zatim memorandum o uzajamnom razumevanju u oblasti poljoprivrede, kao i sporazum o saradnji u oblasti odbrane.

Potpisani su i sporazum o saradnji u oblasti saobraćaja, protokol o saradnji u oblasti kulture, sporazum o razvoju trgovine i investicionoj saradnji, memorandum o razvijanju industrijske saradnje i sporazum s „Rosatomom“ o nuklearnom programu za mirnodopske potrebe.

Predsednik Filipina Rodrigo Duterte proglasio je preksinoć ratno stanje u provinciji Mindanao posle sukoba armije s oružanom grupacijom koja podržava DAEŠ. Duterte je na početku sastanka s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom saopštio da mora hitno da se vrati na Filipine.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Potpisan sporazum o saradnji sa udruženjem “Svot”

Izvor: Capital.ba, 25.Maj.2017

BANJALUKA,  Direktor Poreske uprave Republike Srpske Zora Vidović i izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske “Svot” Saša Grabovac danas su potpisali sporazum o međusobnoj saradnji na realizaciji projekata iz više oblasti, koji su od zajedničkog interesa.  Cilj potpisivanja...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.