Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija hoće da posluje sa Jordanom

SOČI - Rusija je zainteresovana za dalji razvoj trgovinskih i ekonomskih veza sa Jordanom, izjavio je ruski predsednik Dmitrij Medvedev nakon razgovora sa jordanskim kraljem Abdulahom Drugim.

Otvarajući razgovore sa jordanskim monarhom, Medvedev je naglasio da je ovo njihov treći sastanak za posljednjih šest mjeseci, što samo dokazuje dobre odnose dve zemlje.

"Ekonomske veze se razvijaju i povećava se trgovinski promet, iako bismo želeli da se i to intenzivira", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Medvedev.

Ruski predsednik zahvalio je unapred jordanskom kralju za njegovu nameru da pošalje humanitarnu pomoć Južnoj Osetiji.

Jordanski kralj naglasio je da su odnosi Rusije i Jordana značajni za celi Bliski istok. On je dodao da dve zemlje imaju "zdrav" ekonomski odnos i da su dobre šanse za dalju saradnju u budućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.