Rusija: Eksplozija u kafiću, oko 20 povređenih

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Eksplozija u kafiću, oko 20 povređenih

Oko 20 osoba jepovređeno, a jedna je poginula u subotu u eksploziji koja je izbila u kafiću u ruskom regionu Saratov, javlja Tass.

Foto: youtube/screenshot/Павел Верстов ilustracija

 Eksploziju je izazvalo je isticanje gasa, a istražitelji su otvorili krivičnu istragu zbog kršenja bezbednosnih propisa, saopštila je lokalna slu?ba Ruskog istražnog komiteta.

Prema najnovijim podacima ruskog Ministarstva za vanredne situacije, od 40 ljudi koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ih se nalazilo u kafiću u trenutku eksplozije 22 je povređeno, od kojih dvoje dece uzrasta od četiri i šest godina, prenosi Tas s.

Eksplozija u "Krušiku", ima povređenih!

U bolnicu je prebačeno 14 osoba, među kojima je jedna u međuvremenu podlegla povredama.

Ruska agencija navodi da su gosti u kafiću proslavljali rođendan kada je izbio požar.

Istražitelji su saopštili da se boca sa gasom nalazila u zadnjoj prostoriji kafića, koji je u vlasništvu neimenovanog biznismena, a prema preliminarnim rezultatima istrage eksploziju je izazvalo isticanje gasa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.