Rusija: Devojčicu odgojile krave

Izvor: B92, 30.Jul.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Devojčicu odgojile krave

Radnici ruskog centra za socijalnu pomoć pronašli 5-godišnju devojčicu koja je većinu života provela u štali s kravama. Ne zna ni da priča, ni da jede normalno.

Kako prenosi hrvatski portal 24 sata pisanje Ria Novosti, jedine igračke devojčice nađene na Uralu bili su opušci cigareta. Majka i očuh je nisu odveli u vrtić, nego su je zatvarali sa životinjama u štalama samo da se ne bi brinuli o njoj.

Istraga je pokazala da su roditelji devojčicu zatvarali i u kuhinjske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ormare samo kako bi je izbegavali.

Takođe je utvrđeno i da njena majka i očuh imaju velike probleme sa alkoholom. Nesrećna devojčica pomoć ne može da očekuje ni od biološkog oca, koji ju je, kako kažu iz Centra za socijalnu pomoć, često tukao.

Devojčica ne zna da jede s priborom, a ne zna ni da govori. Sve što zna naučila je od životinja s kojima je bila zatvorena.

Ruska policija pokrenula je veliku istragu o ocom slučaju. Stručnjaci, međutim, strahuju da se devojčica nikada neće potpuno oporaviti, iako se sada dobro brinu o njoj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.