Rusi uzvraćaju istom merom, građani EU da daju otiske prstiju

Izvor: Press, 25.Nov.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi uzvraćaju istom merom, građani EU da daju otiske prstiju

Svi koji budu putovali u Rusiju sa vizom, počev od 10. decembra će davati i otiske prstiju, navedeno je u novom ukazu koji je potpisao ruski predsednik Vladimir Putin.
Predlog za uvođenje obaveznog uzimanja otiska prstiju dalo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije kao odgovor na planiranu meru Brisela - uzimanje otisaka prstiju Rusima koji ulaze u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Evropsku uniju od 2015. godine.

U dokumentu objavljenom na sajtu vlade navedeno je da će taj zadatak obavljati Ministarstvo spoljnih poslova u saradnji sa Saveznom službom bezbednosti, prenela je agencija Ria novosti.

Otisci prstiju poslužiće za poboljšanje efikasnosti sprovođenja zakona, uključujući sprečavanje ilegalnih migracija i zabranu osumnjičenih za terorizam da uđu u Rusiju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontramera Putina: Otisak prstiju za Evropljane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2014

Svi koji budu putovali u Rusiju sa vizom, počev od 10. decembra će davati i otiske prstiju, navedeno je u novom ukazu koji je potpisao ruski predsednik Vladimir Putin...Predlog za uvođenje obaveznog uzimanja otiska prstiju dalo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije kao odgovor na planiranu meru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PUTIN: Evropljani će moći da uđu Rusiju samo ako daju otisake prstiju!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 07:36

Predlog za uvođenje obaveznog uzimanja otiska prstiju dalo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije kao odgovor na planiranu meru Brisela - uzimanje otisaka prstiju Rusima koji ulaze u Evropsku uniju od 2015. godine..Svi koji budu putovali u Rusiju sa vizom, počev od 10. decembra će davati i otiske...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.