Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija: U požaru koji je izbio u rafineriji povređene četiri osobe

Četiri osobe su povređene u požaru i od eksplozije u rafineriji "Petromidija" u Rumuniji, izjavio je danas zamenik rumunskog ministra unutrašnjih poslova Raed Arafat.

- Požar je ugašen. Situacija je pod kontrolom - rekla je portparol rafinerije Kostinela Dragan.

Rumunsko tužilaštvo ušla je prošle sedmice u rafineriju "Petrimedija" i druga sredstva u vlasništvu kompanije "Rompetrol" i matične kompanije "Kazmunaj gas" u sklopu istrage o pritvatizaciji te firme 2000. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru koji je izbio u rumunskoj rafineriji povređene četiri osobe

Izvor: Telegraf.rs, 22.Avg.2016

Četiri osobe su povređene u požaru i od eksplozije u rafineriji "Petromidija" u Rumuniji, izjavio je danas zamenik rumunskog ministra unutrašnjih poslova Raed Arafat...- Požar je ugašen. Situacija je pod kontrolom - rekla je portparol rafinerije Kostinela Dragan...Rumunsko tužilaštvo ušla je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.