Roni, peca, splavari i to u Sibiru: Ruski predsednik u izdanju u kakvom ga retko ko zna (FOTO)

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roni, peca, splavari i to u Sibiru: Ruski predsednik u izdanju u kakvom ga retko ko zna (FOTO)

Uprkos pritiscima na svetskoj političkoj sceni, ruski predsednik našao je vremena za dvodnevni odmor u južnom Sibiru.

On je kampovao u sibirskoj šumi, pešačio i pecao na jezerima, proveo je i dva sata u podvodnom lovu na štuku, rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Društvo u Tivi na jugu Sibira, tokom kratkog odmora, pravili su mu ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik Republike Kakasije Viktor Zimin i gradonačelnik Tive Šolban Kara-ul, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tass.

Peskov je napomenuo da je klima u tom kraju oštra i da temperatura vode u jezerima retko kad pređe 17 Celzijusovih stepeni, ali je istakao da "to nije sprečilo predsednika da pliva".

Dok je ronio tokom podvodnog ribolova, Putin je snimio neobične prizore "GoPro" kamerom koju je imao instaliranu na maski.

"Lovio je štuku tokom dva sata, i na kraju ju je ulovio. Bilo je to kratko, ali zanimljivo putovanje", zaključio je Peskov.

U ponedeljak 7. avgusta snimci i fotografije sa Putinovog odmora biće objavljeni najpre na TV kanalima, a nešto kasnije i na sajtu Kremlja, navodi ruska agencija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.