Rok za pregovore o novoj nemačkoj vladi nedelja u 18 sati

Izvor: RTS, 17.Nov.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok za pregovore o novoj nemačkoj vladi nedelja u 18 sati


Poslanik Bundestaga i zamenik predsednika Partije slobodnih demokrata (FDP) Volfgang Kubicki, koji učestvuje u pregovorima o novoj nemačkoj vladi, izjavio je da će se ti pregovori nastaviti do nedelje uveče i da će, ukoliko ne bude napretka, biti "proglašeni mrtvim", objavio je nedeljnik "Cajt", prenosi "Politiko".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Razgovori o nemačkoj vladi produženi do nedelje

Izvor: Beta, 18.Nov.2017, 00:00

Nemačke partije koje pregovaraju o formiranju vladajuće koalicije postavile su nedelju kao novi rok za postizanje sporazuma u veoma riskantnim pregovorima za kancelarku Angelu Merkel.Kancelarkina Hrišćansko-demokratska unija (CDU), njena sestrinska Hrišćansko-socijalna unija (CSU), liberali (FDP)...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.