Roditelji neutešni: Odveli ćerku u vrtić, posle nekoliko sati javili im da je devojčica preminula!

Izvor: BKTV News, 18.Feb.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji neutešni: Odveli ćerku u vrtić, posle nekoliko sati javili im da je devojčica preminula!

Pokrenuta hitna istraga!

Trogodišnja devojčica Zahra Rzajeva umrla je od posledica smrzavanja nakon što su je vaspitačice zaboravile da je uvedu unutra nakon igranja u dvorištu jednog moskovskog vrtića, prenose mediji.

Njeno telo pronađeno je ispod velike količine napadalog snega, preneli su ruski mediji.

https://t.co/JT8dmaDsMs{

2018/02/16

Zakhra Rzayeva allegedly died after her teachers forgot she was outside (Picture: Mash News)A >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << three-year-old girl froze to death at her nursery school after teachers allegedly forgot to bring her inside after playtime, it has... pic.twitter.com/ZbKPWgZPOs

MISTERIOZNI POZIV: Trudnica se javila na telefon, i od tad joj se gubi svaki trag!Temperatura napolju bila je oko minus pet, a kako piše "Mash news" vaspitači su primetili da devojčice nema tek nakon dva sata, kada su i krenuli u potragu za devojčicom. Pronađena je mrtva, a policija je pokrenula istragu u kojoj učestvuje i Istražni odbor Rusije, telo zaduženo za istraživanje najozbiljnih zločina.

Vaspitači iz škole su ispitani, ali za sada zvaničnih izjava iz te ustanove nije bilo.

Roditelji tragično preminule devojčice, Rizvan Rzajev i Gulnara Šakhada nisu bili u stanju da davaju nikakve izjave.

Oglasio se njihov prijatelj koji je lokalnim medijima rekao da mu je u vrtiću rečeno da nije istina da je devojčica ostavljena na hladnoći dva sata. Prema njegovim rečima, vaspitači su mu potvrdili da su deca izvedena u 11 sati prepodne u dvorište da se igraju, a da je u podne bio ručak.

"Tako sam čuo, ali ne znam šta se tačno dogodilo. Na inspektorima je da saznaju", rekao je i dodao da se devojčica nije doboro osećala cele nedelje.

"Tri dana pre tragedije, majka je primetila da su devojčici usne otečene. Iako je volela da ide u vrtić, počela je da govori da ne želi jer se plaši nekih vaspitača. Tog dana radio je jedan od vaspitača kojeg se plašila", rekao je on.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.