Rjabkov: Poteškoće u dijalogu između Rusije i SAD po pitanju kontrole naoružanja rastu

Izvor: Vostok.rs, 20.Avg.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rjabkov: Poteškoće u dijalogu između Rusije i SAD po pitanju kontrole naoružanja rastu

Poteškoće u dijalogu između Rusije i SAD po pitanju kontrole naoružanja rastu, izjavio je zamenik šefa diplomatije Rusije Sergej Rjabkov.


„Ne bih želeo da navodim konkretne signale koji su poslati na najvišem nivou u Helsinkiju po tom pitanju. Želeo bih da kažem da je iznet predlog da se nastavi dijalog po pitanju rešavanja celog niza problema… To je potrebno u ovom trenutku. Ne možemo da nastavimo da pokazujemo da je sve u redu i da će se poteškoće same od sebe prevazići, da će problemi sami od sebe nestati. Naprotiv, komplikacije u sferi naoružanja i u sferi stabilnosti se povećavaju“, izjavio je Rjabkov u intervjuu magazinu „Međunarodni život“.


 
 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.