Rekordno niska gledanost dodjele Oscara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Apr.2021, 23:20

Rekordno niska gledanost dodjele Oscara

Gledanost ovogodišnje 93. dodjele nagrada Američke filmske akademije umjetnosti pala je na rekordno nizak nivo, prema preliminarnim podacima Nielsena. Na ABC mreži koja prenosi Oscara zabilježeno je 9,85 miliona gledaoca, što je 58 posto niže ispod prošlogodišnjeg broja od 23,6 miliona gledaoca.  Padom gledanosti i najprestižnije filmske dodjele nagrada samo je nastavljen trend niske gledanosti dodjela nagrada uživo tokom pandemije COVID-19. U nadi da će privući gledaoce i uz mjere za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pala praćenost dodjele Oskara

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2021, 08:27

Praćenost posljednje svečane dodjele Oskara je pala na 9,85 miliona televizijskih gledaoca u SAD-u, što je pad od više od 58 odsto u odnosu na godinu dana ranije i najniža je u istoriji, pokazuju podaci kanala ABC koji je prenosio dodjelu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.