Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020, 17:55

Regionalni program

Zbog globalne pandemije, ova je emisija unapred snimljena i nije direktan prenos Dok Ministarstvo odbrane nastavlja nabavku materijala za žičanu ogradu oko prihvatnih centara za migrante, nevladine organizacije traže obustavu tendera. Čućete I prilog o otvaranju muzeja u Bosni i Hercegovini, ali mnogima nije rešen pravni status, a u vrijeme pandemije ostali su i bez vlastitih prihoda. A čućete I šta roditelji osnovnoškolaca u Hrvatskoj kažu o povratku u školske klupe

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BiH u tri

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020

Zbog globalne pandemije ova emisija je unaprijed snimljena i nije direktan prenos. Poslušajte aktuelnosti i priloge o tome kako se građani Bosne i Hercegovine snalaze u vrijeme pandemije korona virusa.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.