Razorne posledice uragana Majkl: Poginulo  15 ljudi, više od pola miliona kuća uništeno

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razorne posledice uragana "Majkl": Poginulo 15 ljudi, više od pola miliona kuća uništeno

Uragan "Majkl" odneo je prve žrtve na Floridi, a više od pola miliona kuća i poslovnih prostora u Floridi, Džodžiji i Alabami ostalo je bez električne energije nakon što je oluja stigla do kopna.

Uragan je na svom putu do sada usmrtio 15 ljudi - dvoje na Floridi, šestoro u Hondurasu, četvoro u Nikaragvi i troje u Salvadoru.

Prva žrtva na Floridi bio je muškarac na koga je palo drvo koje je propalo kroz krov njegove kuće, a poginuo je i dečak iz Džordžije, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na koga je takođe palo stablo.

Najjači uragan koji je pogodio Floridu u poslednjih 80 godina je prelazeći u Džordžiju oslabio na tropsku oluju, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane.

Trenutno lociran na oko 45 kilometara jugozapadno od Makona u Džordžiji, s vetrovima brzine 115 kilometara na sat, "Majkl" bi do petka trebalo da postane posttropski ciklon.



Homes Are Being Completely Destroyed In Mexico Beach, Florida #HurricaneMichael

pic.twitter.com/idbHAV9tAN

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.