Izvor: Blic, 02.Apr.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razneo se u kancelariji zbog neisplaćenih 660 dolara

Jedan Kinez koji je od poslodavca zahtevao neisplaćenih 660 dolara ušao je u zgradu firme u gradu Urumči na severozapadu Kine, aktivirao bombu, razneo sebe i povredio još dvoje kolega, saopštila je kineska novinska agencija Sinhua, a prenosi CNN.



Policija je saopštila da je Han Vašun (42) danas popodne ušao u zgradu svoje firme u centru grada noseći crnu torbu u kojoj se verovatno nalazila bomba. Han je pre eksplozije pretio zaposlenima u kancelariji i zahtevao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da mu se isplati 4.500 juana (oko 662 dolara). Prema izveštaju policije, on je tužio firmu u julu, ali je izgubio parnicu.

"Han je došao na prvi sprat zgrade i rekao zaposlenima da je društvo nepravedno i da više ne želi da živi, a zatim zatražio da razgovara sa direktorom preduzeća", saopštila je policija, a prenosi Sinhua.

Tri osobe su se u tom momentu nalazile u kancelariji, jedna od njih je uspela da pobegne, a druge dve su povređene u eksploziji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.