Razbijena mreža prostitucije na Majorki

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena mreža prostitucije na Majorki

Španska policija saopštila je danas da je otkrila mrežu šverca ljudi koja je dovodila u Španiju Bugarke i prisiljavala ih na prostituciju i na drogiranje svojih klijenata.

Policija je na turističkom ostrvu Majorki uhapsila 12 osoba, 11 Bugara i jednog Španca uključujući i šefa te mreže, posle osam meseci istrage.

Ta kriminalna grupa je osumnjičena za dovođenje Bugarki u Španiju pod izgovorom da imaju zagarantovan posao. Kasnije su te žene prisiljene na prostituciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na ulicama ili u javnim kućama.

Te žene su takođe bile primorane da krišom stavljaju drogu u piće klijenata kako bi im ukrale kreditne kartice.

Policija je navela da je teško utvrditi koliko je novca ukradeno jer je većina žrtava iz inostranstva koja nije prijavila slučaj nadležnim organima.

Pet Bugarki je oslobođeno tokom policijske operacije a istraga je vođena u saradnji s nemačkim i bugarskim kolegama.

Tokom pretresa četiri kuće ponađeno je 9.305 evra i 540 funti u gotovini, nekoliko računara, dva automobila, određen broj dokumenata i droga.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarke primorali na prostituciju

Izvor: B92, 24.Avg.2014

Španska policija saopštila da je otkrila mrežu krijumčara koji su u Španiju dovodili Bugarke i prisiljavali ih na prostituciju i na drogiranje svojih klijenata...Policija je na turističkom ostrvu Majorka uhapsila 12 osoba, 11 Bugara i jednog Španca uključujući i šefa te mreže, posle osam meseci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.