Rast prodaje velikih trgovinskih lanaca u Srbiji 61 odsto

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Mar.2020, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast prodaje velikih trgovinskih lanaca u Srbiji 61 odsto

Veliki trgovinski lanci u Srbiji imali su 61 odsto veću prodaju robe široke potrošnje tokom treće nedelje marta u odnosu na istu sedmicu prošle godine, dok je četvrte nedelje marta prodaja povećana za 43 odsto, pokazalo je istraživanje agencije Nielsen danas objavljeno. Maloprodajni lanci beleže rast prodaje nekih kategorija čak i više od 700 odsto. Rast prodaje dugotrajnih namirnica bio je 101 odsto u trećoj nedelji marta u odnosu na isti period 2019. godine, prodaje proizvoda za...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U ODNOSU NA ISTI PERIOD PROŠLE GODINE: Izvoz robe iz Srbije porastao 11,5 odsto, a uvoz 10,3 odsto

Izvor: Kurir, 31.Mar.2020, 13:30

Vrednost spoljnotrgovinske robne razmene Srbije u januaru i februaru ove godine bila je 6,7 milijardi evra, što je porast od 10,8 odsto u odnosu na isti period prethodne.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.