Rahoj: Španija će ostati Španija

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rahoj: Španija će ostati Španija

Španski premijer Marjano Rahoj izjavio je u intervjuu za list Pais da će centralne vlasti u Madridu sprečiti da "deklaracija o nezavisnosti" Katalonije "dovede do bilo čega".

"Vlada će sprečiti da deklaracija o nezavisnosti dovede do bilo čega", rekao je Rahoj u prvom intervjuu španskim medijima od početka krize izmedju Madrida i Barselone.

"Španija će ostati Španija i to će nastaviti da bude dugo, dugo", rekao je Rahoj.

Rahoj je u intervju čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su delovi večeras emitovani, pozvao umerene katalonske nacionaliste koji su naklonjeni dogovoru da se distanciraju od ekstremnih, radikalnih.

Katalonski zvaničnici najavili su posle referenduma održanog 1. oktobra da postoji mogućnost jednostranog proglašenja nezavisnosti tog regiona, čemu se protive španske centralne vlasti.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rahoj: Španija će ostati Španija

Izvor: Blic, 07.Okt.2017

Španski premijer Marjano Rahoj izjavio je u intervjuu za list Pais da će centralne vlasti u Madridu sprečiti da "deklaracija o nezavisnosti" Katalonije "dovede do bilo čega"..."Vlada će sprečiti da deklaracija o nezavisnosti dovede do bilo čega", rekao je Rahoj u prvom intervjuu španskim medijima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.