Rabin protiv ženskog veša

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rabin protiv ženskog veša

Jedan rabin iz izraelskog grada Tiberijada zahtevao je od prodavnica ženskog donjeg veša i kupaćih kostima da iz izloga odmah uklone "bestidne" lutke na kojima su izloženi ponuđeni modeli. Rabin Rafel Koen pismom je obavestio da će svima koji iz izloga ne povuku "nepristojne lutke i slike" oduzeti ''košer atest'', piše izraelski dnevnik ''Maariv''. Pomenuti rabin je šef odeljenja za izdavanje takozvanih košer sertifikata koje rabinat izdaje restoranima i hotelima kao potvrdu da poštuju pravila o ishrani i versku tradiciju.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rabin krenuo u rat protiv butika ženskog veša

Izvor: NaDlanu.com, 13.Maj.2009

JERUSALIM, 13. maja 2009. (Beta-AFP) - Jedan rabin iz izraelskog grada Tiberijada zahtevao je od prodavnica ženskog donjeg veša i kupaćih kostima da iz izloga odmah uklone "bestidne" lutke na kojima su izloženi ponuđeni modeli. Rafel Koen pismom je obavestio da će svima koji iz izloga ne povuku...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.