RUSIJA UPOZORAVA: Ukoliko se SAD povuku iz nuklearnog sporazuma, to bi moglo da postane pitanje za Savet bezbednosti UN!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSIJA UPOZORAVA: Ukoliko se SAD povuku iz nuklearnog sporazuma, to bi moglo da postane pitanje za Savet bezbednosti UN!

Rusija danas nije uspela da u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija pokrene pitanje nuklearnog sporazuma između SAD i Rusije, ali je upozorila da bi, ukoliko se SAD povuku iz njega, to moglo da postane pitanje za Savet bezbednosti UN.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neuspeh Rusije u SB UN pa upozorenje

Izvor: B92, 26.Okt.2018

Rusija nije uspela da u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija pokrene pitanje nuklearnog sporazuma između SAD i Rusije...Rusija je upozorila da bi, ukoliko se SAD povuku iz njega, to moglo da postane pitanje za Savet bezbednosti UN...Američki predsednik Donald Tramp je 20. oktobra najavio da će...

Nastavak na B92...

Bezuspešan pokušaj Rusije da obnovi nuklearni dijalog sa SAD

Izvor: RTS, 27.Okt.2018, 09:55

Rusija nije uspela da u Generalnoj skupštini UN pokrene pitanje nuklearnog sporazuma između Vašingtona i Moskve, ali je upozorila da bi, ako se SAD povuku iz njega, to moglo da postane pitanje za Savet bezbednosti UN. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.