RT: Srušio se ruski helikopter Mi-24 u Siriji zbog kvara

Izvor: Vostok.rs, 03.Jan.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Srušio se ruski helikopter Mi-24 u Siriji zbog kvara


Izvor:
Vostok / RT

Rusko ministarstvo odbrane potvrdilo je da su dva pilota poginula kada se ruski helikopter Mi-24 srušio zbog kvara u blizini vojnog aerodroma u Hami u novogodišnjoj noći.

Incident se dogodio 31. decembra, kada se "helikopter ruskog Mi-24 srušio prilikom prinudnog sletanja" 15 km od aerodroma Hama, saopštilo je Ministarstvo.

Oba pilota su poginula u nesreći, dok je tehničar povređen i transportovan u vauduhoplovnu bazu Hmeimim.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U SIRIJI: Srušio se ruski helikopter, oba pilota poginula

Izvor: Kurir, 03.Jan.2018

Rusko ministarstvo odbrane je potvrdilo da su dva pilota poginula u padu helikoptera Mi-24 koji se srušio nedaleko od vojne baze Hama u Siriji.

Nastavak na Kurir...

Ruski helikopter se srušio u Siriji, poginuli piloti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jan.2018

Ruski vojni helikopter MI-24 srušio se 31. decembra usled tehničkog kvara, a tom prilikom stradala su oba pilota, prenosi Rojters, pozivajući se na ruske novinske agencije koje citiraju Ministarstvo odbrane te zemlje. Ministarstvo je navelo tehničku grešku kao uzrok udesa i saoštilo da nije pucano...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.