RT: Kim Džon Un se zaustavio na pauzu za cigaretu na putu do samita u Hanoju

Izvor: Vostok.rs, 26.Feb.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Kim Džon Un se zaustavio na pauzu za cigaretu na putu do samita u Hanoju

Izvor: Vostok / RT Kim Džong Un je odlučio da putuje 4.000 km oklopnim vozom kako bi došao na mirovni samit u Hanoju sa Donaldom Trampom, a jedan hrabri snimatelj je uspeo da snimi vrhovnog lidera tokom kratke pauze za cigaretu. Tajno snimljeni video zabeležio je lidera Severne Koreje kako uživa u kratkoj pauzi na platou železničke stanice Naning u južnoj centralnoj Kini, na putu za Hanoj, na putovanju koje je na kraju trajalo više od dva dana (umesto leta koji bi trajao samo nekoliko časova). Sestra lidera Severne Koreje, Kim Jo Džong, bila je pri ruci da obezbedi kristalnu pepeljaru i izbegla bilo kakvu eventualnu uvredu tako što bi se na kineskom tlu otresao pepeo. Njegova supruga Ri Sol Ju je takođe zapažena kako razgovara sa članovima pratnje. Ri Sol Ju razgovara sa članovima pratnje. © TBS / JNN / RT
 
Kim Jo Džong je postala viralna senzacija nakon svog kratkog, neverbalnog obračuna sa američkim potpredsednikom Majkom Pensom na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji. Bivši general Kim Jong Čol, još jedno poznato lice među trenutnom Kimovom pratnjom u Kini, a koji je učestvov na prvom samitu sa Trampom u Singapuru prošlog leta.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.