REŠIO ČOVEK DA ULEPŠA SLIKU: Čuvar gaerije docrtao oči HEMOJSKOM OLOVKOM na delu iz 1030-ih, osiguranom na MILION dolara! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Feb.2022, 21:01

REŠIO ČOVEK DA ULEPŠA SLIKU: Čuvar gaerije docrtao oči HEMOJSKOM OLOVKOM na delu iz 1030-ih, osiguranom na MILION dolara! (VIDEO)

Radnik obezbeđenja u jednoj ruskoj umetničkoj galeriji vandalizovao je avangardnu sliku pozajmljenu iz najvećeg umetničkog depoa u zemlji tako što je ucrtao oči na figure koje su predstavljene namerno bez crta lica na slici. Srećom, restauratori su rekli da se šteta može popraviti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čuvar galerije iz dosade upropastio sliku od milion dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2022

Dok gledate Mister Bina rekli biste da je nemoguće da u stvarnom životu postoji neko toliko blesav i čudan. U jednoj ruskoj galeriji uvjerili su se da je itekako moguće.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.