Putnički automobil spasen iz smeta na Goliji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2022, 04:40

Putnički automobil spasen iz smeta na Goliji

Prava snežna drama odigrala se u večernjim satima na planini Goliji.

Dvoje mladih ljudi iz okoline Užica uputili su se na ovu planinu, ali i pored brojnih apela nadležnih, prošli saobraćajnicom koja je jedna od najrizičnijih u ovo doba godine, prenela je Rina.

"Udarili su u smet svojim putničkim automobilom i ostali zaglavljeni u snegu. Došli su do broja telefona za održavanje puteva u Beogradu, koji su nas kontaktirali i gore smo poslali Aca Bojovića sa utovarivačem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i čitava akcija iz snežnih smetova trajala je preko sat vremena. Bilo je jako teško doći do njih", rekao je Vitomir Arsović iz "Puteva" d.o.o Ivanjica.

"Prizori su bili zaista dramatični jer su nameti snega i do nekoliko metara, ali na svu sreću sve se dobro završilo", naveo je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.