Putinova odmazda zbog terorističkog napada na Sankt Peterburgu!

Izvor: BKTV News, 03.Apr.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinova odmazda zbog terorističkog napada na Sankt Peterburgu!

"Detonacije u samom centru Damaska, gde se nalazimo, toliko su jake da se trese celi grad", javlja dopisnik Večernjeg lista.

Nakon što se u Rusiji u metrou u gradu Sent Petersburg dogodio teroristički napad ruski i sirijski bombarderi krenuli su u odmazdu i neprekidno bombardiraju položaje ISIL-a i ostalih džihadista oko Damaska.

Snažna eksplozija u metrou u Sankt Peterburgu, ima nastradalih (FOTO, VIDEO)

Bombarderi u niskom letu nadleću glavni sirijski >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << grad i gađaju položaje terorista u istočnoj Guti, Jobaru i Kabunu. Detonacije u samom centru Damaska, gde se nalazimo, toliko su jake da se trese celi grad. Kao i u okolini Damaska, ruski i sirijski bombarderi ne miruju niti na području Homsa i Hame.

Sankt Peterburg: Pronađena još jedna bomba, pet puta jača od one koja je eksplodirala

Inače život u Damasku vratio se u potpunu normalu. Ulice su pune ljudi. Kafići i restorani rade do kasno u noći.

Da li je ovo organizator napada u Sankt Peterburgu? (FOTO)

Svi su uvereni kako je kraj rata blizu i da će moći da nastave gde su stali pre šest godina.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.