Putin u Mađarskoj: Razlog - džudo (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin u Mađarskoj: Razlog - džudo (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin drugi put je u poseti Mađarskoj ove godine, ovaj put da bi prisustvovao svetskom prvenstvu u džudou, koje se održava u Budimpešti.

Foto: youtube/screenshot

Vlada Mađarske najavila je da Putin takođe planira da se danas susretne sa premijerom te zemlje Viktorom Orbanom, koji je ruskog lidera na prvenstvo pozvao u februaru, prilikom njegove prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posete Mađarskoj.

Opozicione partije u Mađarskoj negodovale su zbog Putinove posete, i zabrinute su da je Orban postao preterano blizak sa ruskim liderom, navodi AP, podsećajući da je Orban svojevremeno bio veoma kritičan prema ruskom uticaju u regionu.

CNN: Evo zašto je Putin toliko moćan

Mađarska se oslanja na uvoz nafte i prirodnog gasa iz Rusije, koja takođe gradi nove reaktore za mađarsku nuklearnu elektranu, koja potiče iz doba Sovjetskog Saveza.

Kritičari tvrde da je taj projekat prepun rizika od korupcije i da povećava zavisnost Mađarske od Moskve.

Rusija je Mađarskoj dala zajam od 10 miliona evra za razvoj nuklearnih postrojenja, navodi AP.

Putin inače ima crni pojas u džudou.

Evo jednog snimka koji to dokazuje:



Izvor: youtube
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin hitno došao na Balkan! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 28.Avg.2017

Opozicione partije negodovale zbog Putinove posete...Vladimir Putin, predsednik Rusije, došao je u posetu Mađarskoj drugi put ove godine...Razlog njegove posete je svetsko prvenstvo u džudou, koje se održava u Budimpešti...Vlada Mađarske najavila je da Putin takođe planira da se danas susretne...

Nastavak na BKTV News...

Putin drugi put u Mađarskoj ove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin drugi put je u poseti Mađarskoj ove godine, ovaj put da bi prisustvovao svetskom prvenstvu u džudou, koje se održava u Budimpešti...Putin i mađarski premijer Viktor Orban, koji je ruskog lidera na prvenstvo pozvao u februaru, prilikom njegove prethodne posete Mađarskoj,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

SPORT NA TV: Dan za ‘hlađenje televizora’

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 08:56

Sezone u košarci su davno završene, nove još nisu ni na vidiku, a što se fudbala tiče – sledi nam reprezentativna pauza.. . U takvim danima kada nema najatraktivnijih sportova, obično ‘profitiraju’ fanovi onih manje popularnih.. Ovoga puta u pitanju su borilačke veštine. Na Sport klubu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.