Izvor: RuskaRec.ru, 06.Jul.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin otpustio osam generala

Predsednik Rusije Vladimir Putin razrešio je dužnosti osam generala iz sastava Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva za vanredne situacije i Federalne službe za izvršenje kazni. Ukaz šefa ruske države objavljen je na zvaničnom internet portalu za pravne informacije, prenosi „Rambler”.  
Zasad ništa nije saopšteno o razlozima za razrešenje dužnosti.
Među otpuštenim generalima su i general-major >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << policije, šef MUP-a u republici Tuva Aleksandar Lobanov i zamenik načelnika glavne uprave za saobraćaj MUP-a, general-major Andrej Andrejev.
Početkom maja Putin je razrešio dužnosti 13 generala iz struktura MUP-a, Istražnog komiteta, Ministarstva za vanredne situacije i Federalne službe za izvršenje kazni.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Putin razrešio dužnosti generala odgovornog za atomsko oružje

Izvor: RuskaRec.ru, 07.Jul.2017, 10:54

Dužnosti je oslobođen general Jurij Sič, odgovorno lice za čuvanje atomskog oružja i njegovo stanje. Ruska štampa piše da je odgovarajući ukaz o oslobađanju od dužnosti potpisao predsednik Rusije Vladimir Putin.. Načelnik 12. Glavne uprave Ministarstva odbrane RF je navodno sam tražio...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.