Putin ostao bez godišnjeg odmora

Izvor: Mondo, 30.Jun.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin ostao bez godišnjeg odmora

Ruski predsednik Vladimir Putin zbog brojnih državničkih obaveza ostaće uskraćen za godišnji odmor, barem do septembra.

Foto: Maxim Shemetov/Pool Photo via AP Vladimir Putin

"Ne znam kada će predsednik otići na odmor. Iskreno govoreći, gledam njegov raspored rada i do 1. septembra ne vidim da je ovde upisan godišnji odmor, nažalost!, rekao je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Pres-sekretar Kremlja je otkrio da će on >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otići na odmor u avgustu, ako mu se "posreći".

Inače, od ranije je poznato da prvi čovek Rusije godišnje odmore najradije provodi u neistraženim delovima svoje zemlje ili u svojoj rezidenciji u Sočiju, prenosi Sputnjik.

"Ima regija u Ruskoj Federaciji koje volim. Ima nekih u kojima nikada nisam bio", izjavio je ranije Putin.

 Ruski predsednik odavno nije imao čak ni slobodan dan. Poslednji put slobodan dan je uzeo za svoj 62. drugi rođendan, i to u oktobru 2014. godine.

Taj dan je proveo u sibirskoj tajgi, od 300 do 400 kilometara udaljenoj od naselja, i prema kasnijem sopstvenom priznanju tu je "zaradio" upalu mišića.

Kremlj je tada saopštio da je to "prvi put za 15 godina da je Putin uzeo slobodan dan".

Da je Putin radoholik govore i brojke - u periodu od 7. maja 2015. do 7. maja 2016. imao je 311 radnih dana, učestvovao je u 902 različita posla, ne računajući rad sa dokumentima i putovanja.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin na godišnjem odmoru u avgustu, ako mu se "posreći"...

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2016, 00:06

Ruski predsednik Vladimir Putin zbog brojnih državničkih obaveza ostaće uskraćen za godišnji odmor, barem do septembra Ruski predsednik Vladimir Putin zbog brojnih državničkih obaveza ostaće uskraćen za godišnji odmor, barem do septembra.„Ne znam kada će predsednik...

Nastavak na Večernje novosti...

NIJE LAKO BITI PUTIN: Skoro DVE GODINE nije imao slobodan dan, a evo kada ide na godišnji! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin na godišnji odmor bi mogao da otputuje tek u septembru, i to ako bude imao sreće!..Brojne državničke obaveze su glavna prepreka za zasluženi predah prvog čoveka Rusije, ali i činjenica da je Putin radoholik...Malo je poznato da je poslednji put slobodan dan uzeo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Još malo, pa ko Vučić: Za Putina nema odmora

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2016

Znamo da u Srbiji postoji jedan čovek koji nikada ne ide na odmor, skoro i da ne spava, ne slavi praznike, jedva i da ide u toalet.. Samo radi, radi i radi. Svetski mediji sada prenose i da je i Vladimir Putin veliki radoholik, a po svemu sudeći, zbog brojnih državničkih obaveza, ove godine će ostati...

Nastavak na Vesti-online.com...

POMIRENJE Susret Putina i Erdogana moguć i pre septembra

Izvor: Blic, 01.Jul.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov turski kolega Redžep Tajip Erdogan će se možda sresti i pre samita G20 u septembru u Kini, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov...Ne isključujući tu mogućnost, Peskov je rekao da sada predstoji mesec ili više dana veoma internzivnih kontakata...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.