Izvor: RTS, 22.Okt.2020, 18:14

Putin: Prošlo je vreme kada su Rusija i SAD odlučivale o svemu

Ruski predsednik Vladimir Putin kaže da je vreme kada su Rusija i SAD odlučivale o svemu prošlost i ističe da je spreman da o globalnim problemima razgovara i sa drugim zemljama, ako se ukaže takva potreba.
Vladimir Putin je istakao da se Kina i Nemačka kreću ka statusu supersila u smislu svog političkog i ekonomskog uticaja, javila je ruska novinska agencija Interfaks, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a preneo Rojters.

Uoči predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama 3. novembra, Putin je rekao da se nada da će nova administracija biti spremna za dijalog o bezbednosti i kontroli nuklearnog naoružanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PUTIN OTKRIVA: Prošlo je vreme kad su Rusija i SAD odlučivale o svemu, ove dve zemlje su nove SUPERSILE

Izvor: Kurir, 22.Okt.2020

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da je vreme kada su Rusija i SAD odlučivale o svemu prošlost i izrazio spremnost da o globalnim problemima razgovara i s drugim zemljama, ako se ukaže takva potreba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.