Putin: Ako budemo jedinstveni, odbranićemo zemlju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ako budemo jedinstveni, odbranićemo zemlju (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je da snaga Rusije leži u jedinstvu naroda i da je to jedan od ključnih uslova za očuvanje državnosti i nezavisnosti zemlje.

Putin je to rekao u obraćanju poslanicima na prvom zasedanju Donjeg doma ruskog Parlamenta na kom će biti razmotrena pitanja koja se odnose na rusku ekonomiju i spoljnu politiku.

- Neophodno je da se ojača odbrana zemlje - kazao je Putin i izrazio nadu da će parlament pružiti neophodnu političku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i zakonodavnu podršku.

- Mi uvek polazimo od toga da svaki narod i svaka zemlja ima isto pravo - da bude snažna. Nikada nikoga nismo prisiljavali i ne nameravamo da prisiljavamo. Snaga Rusije je u nama samima, ona je u našem narodu, našim ljudima, našoj tradiciji i našoj kulturi, u našoj privredi, u našoj ogromnoj teritoriji i prirodnim resursima i naravno, u odbrambenoj sposobnosti. Ali što je najvažnije, naša snaga je u jedinstvu našeg naroda - naglasio je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.