Puštene tri osobe uhapšene u istrazi o kamionu smrti

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštene tri osobe uhapšene u istrazi o "kamionu smrti"

Britanska policija saopštila je da su troje osumnjičenih, koji su uhapšeni u vezi smrti 39 osoba pronađenih u kamionu hladnjači, pušteni na slobodu uz kauciju.

Policija na jugoistoku Engleske navela je da su oslobođeni 38-godišnji muškarac i 38-godišnja žena, oboje iz grada Varingtona, kao i 45-godišnji muškarac iz Severne Irske, prenosi AP.

Oni su pušteni nakon što su saslušani zbog sumnje za ubistvo i zaveru za trgovinu ljudima.

Tela 39 osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pronađena su u sredu u industrijskom parku na jugoistoku Engleske.

Do sada je u vezi tog slučaja bilo uhapšeno pet osoba, uključujući Morisa Robinsona (25) koji je takođe iz Severne Irske. Protiv njega je podignuta optužnica za ubisto 39 osoba.

Britanska policija nastoji da identifikuje žrtve koje su poreklom iz Azije. U toku je autopsija njihovih tela. Ambasada Vijetnama u Londonu uspostavila je vruću liniju za porodice koje žele da se informišu o svojim nestalim članovima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.