Izvor: RuskaRec.ru, 26.Maj.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: Tramp pokazao premijeru Crne Gore njeno pravo mesto u NATO-u

Predsednik Komisije za informativnu politiku Saveta Federacije Aleksej Puškov prokomentarisao je incident koji je „potresao" internet i zaokupio medije, sa samita lidera članica NATO-a u Briselu, čiji su glavni akteri američki predsednik i crnogoski premijer. 
„Tramp svakako nije preterano eleganto odgurnuo premijera Crne Gore na samitu >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << NATO-a, međutim on je na taj način vrlo očigledno pokazao njeno istinsko mesto u Alijansi", napisao je Puškov na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, prenosi portal televizije RT na ruskom.

Mediji u svetu i internet bruje o video snimku na kome na samitu NATO-a u Briselu američki predsednik Donald Tramp u pokušaju da se probije u prvi red radi fotografisanja bez imalo obzira odguruje crnogorskog premijera Duška Markovića koji mu „stoji na putu“.
Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je da se prilikom zauzimanja mesta za fotografisanje lidera NATO-a na samitu u Briselu, Tramp držao ranije utvrđenog rasporeda.
Duško Marković je incident prokomentarisao opaskom da je prirodno da Tramp na fotografiji bude u prvom redu.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Puškov: Tramp pokazao pravo mesto Crne Gore u NATO-u

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2017

Predsednik Odbora za informacionu politiku Saveta Ruske Federacije Aleksej Puškov prokomentarisao je incident na samitu NATO-a u Briselu.. . . . „Tramp, naravno, nije baš prefinjeno odgurnuo premijera Crne Gore na samitu NATO-a. Ali on je na taj način jednostavno pokazao njeno pravo mesto...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.