Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVODI RED U BRISELU Tramp gurnuo premijera Crne Gore da bi došao u prvi plan

Predsednik SAD Donald Tramp gurnuo je danas premijera Crne Gore Duška Markovića po strani, kako bi bio u prvom planu na NATO samitu u Briselu.

WATCH: President Trump pushes Montenegro prime minister aside to be in front of NATO group https://t.co/l1GDsoYOl7 pic.twitter.com/nfn33PvFVF

Na snimku se jasno vidi kako Tramp levom rukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snažno gura Markovića u stranu, potom izlazi u prvi plan i namešta odelo, prenosi Rojters.

Did Trump just shove another NATO leader to be in the front of the group? pic.twitter.com/bL1r2auELd

Snimak, na kome se vidi da se Marković nasmešio na ovakav Trampov gest, ubrzo se proširio po internetu.

Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je da nije video snimak, ali da pretpostavlja da se Tramp samo išao na svoje predodređeno mesto, naveo je Rojters.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   NATO skup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Briselu: Tramp gurnuo crnogorskog premijera, "gore" društvene mreže! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017

Američki predsednik Donald Tramp obratio se danas liderima na samitu NATO u Briselu, ali je opet napravio incident o kojem bruje svi svetski mediji. ..Naime, on je, kako bi se probio do generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, odgurnuo premijera Crne Gore Duška Markovića...Did Trump just shove...

Nastavak na BKTV News...

Mesta za predsednika Trampa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2017, 00:51

Predsednik SAD Donald Tramp probija se u prednji plan scene u Biselu tokom sastanka NATO-a, odgurnuvši u stranu premijera Crne Gore Duška Markovića. (Rojters)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.