Puškov: Najverovatnije ograničavajuće mere Si-En-En-u, Glasu Amerike i Slobodnoj Evropi

Izvor: Vostok.rs, 10.Nov.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puškov: Najverovatnije ograničavajuće mere Si-En-En-u, Glasu Amerike i Slobodnoj Evropi

Kao odgovor na prisiljavanje televizije RT da se registruje kao strani agent u SAD, najverovatnije će biti uvedene ograničavajuće mere američkim medijima Si-En-En, „Glasu Amerike“ i „Slobodnoj Evropi“, saopštio je šef komisije Saveta Federacije za

„Postoje još tri-četiri kandidata za uvođenje ograničavajućih mera, uključujući ograničeni pristup prema njima u paketima operatora kablovskih televizija - to su Si-En-En, ’Glas Amerike‘ i Radio ’Slobodna Evropa‘“, rekao je Puškov.




Puškov je dodao da ograničenja treba da se tiču i televizije „Danas“, koju je osnovala „Slobodna Evropa“.

Ranije je potpredsednik Državne dume Petar Tolstoj izjavio da recipročne mere zbog situacije oko RT u SAD mogu da američke medije koji rade u Rusiji izjednače sa stranim medijima.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Moskva najavila uzvratne mere zbog američkog pritiska na njenu televiziju RT

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2017

Rusija je danas objavila da priprema uzvratne mere prema američkim medijima zbog uvođenja obaveze ruskoj televiziji RT da se u SAD registruje kao "strani agent"...Američke vlasti često optužuju RT i rusku novinsku agenciju Sputnjik, koje kontroliše ruska država i koji imaju programe na više jezika,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.